Hacı Semiha Kulaklı Anaokulu
KERVANSARAY MAH. 3106 SK. HACI SEMİHA KULAKLI ANAOKULU BLOK NO 9 PAMUKKALE / DENİZLİ

VİZYON

Çocuklarımızın gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı ile keşfederek öğrenmeyi sağlayan, üretkenliği destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen Öğrencilerinin, velilerinin ve personelinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, İlimizdeki Okul Öncesi Eğitim Kurumları arasında öncü okullardan biri olmaktır.

MİSYON

Çocuklarımızı; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; Türk Milletinin Milli Ahlaki, İnsani, Manevi ve Kültürel Değerlerini Benimseyen; Vatanını Milletini Seven; Bedensel, Zihinsel, Duygusal ve Sosyal Yönden Sağlıklı Bir Kişiliğe Sahip; Türkçeyi Doğru ve Güzel kullanan; Kendine Güvenen, Kendini İfade Edebilen, Sorumluluk Sahibi, Mutlu, Yapıcı ve Üretken Bireyler Yetiştirmek ve onları İlkokula Hazırlamak.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabahçılar:07:50 - 12:50 Öğleciler :13:00 - 18:00

Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.

Kervansaray Mah. 3106. Sok. No: 9 DENİZLİ

Proje Çalışmaları

Kahverengi Bayrak,Yeşil Bayrak Sağlıklı Beslenme Dostu Okul Projesi Eko Okul Projesi, Minik Tema, Okullarda Orman, Okusunda Büyüsün,