ZAMANIN GERI DÖNÜŞÜMÜ MINIK ELLERDE( RECYCLING OF TIME IN TINY HANDS )

Okulumuz Müdür Yardımcısı Selcen DAĞLI ve Okul Müdürü Hasan BAŞ'ın birlikte yürüttükleri ZAMANIN GERI DÖNÜŞÜMÜ MINIK ELLERDE( RECYCLING OF TIME IN TINY HANDS ) projesi ile amacımız  doğa ve çevrenin korunması doğadaki tüm canlıların sağlığı için yapılabilecek en önemli şeydir. Geri dönüşümle kazanılabilecek atıkların değerlendirilmesiyle çöp miktarı azalacak, çevre ve doğa kirlenmeyecek, atık maddelerin tekrar kullanımı ile ekonomiye katkı sağlanmış olacaktır.Doğru eğitilmiş ve iyi alışkanlıklar kazanmış bir çocuk çevresini de eğitecektir. Çevresini temiz tutmanın ve geri dönüşümün önemini anlayan ve uygulayan çocuklar çevrelerindeki diğer insanları da böyle davranmaları için teşvik edecek ve etkileyecektir.

24-02-202224-02-202224-02-202224-02-2022