ISO 45001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ AŞAMA II. GÖZETİM ve TETKİK OKULUMUZDA YAPILDI

MEB yönetim sistemleri baş tetkik görevlisi Sayın Ahmet BIRTIL ve tetkik görevlisi Sayın İkbal Özlem ÖZKAN okulumuzda İSO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri belgelendirme başvurumuzun ikinci aşama tetkiklerini gerçekleştirdi.  MEB tetkik görevlileri okulumuzun 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemlerinin belgelendirme yapıldığı standardın şartlarının sürekliliğini gözden geçirerek tüm alanların güvenlik açısından risk taşıyıp taşımadığının kontrollerini yaptılar. Okulumuz içinde ve bahçesinde yaptığımız tüm düzenlemelerle İSO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazanarak ulusal/uluslararası standartta bir okul kategorisinde olmayı istiyoruz.  Sayın Ahmet BIRTIL ve Sayın İkbal Özlem ÖZKAN ve Sayın Türker ERASLAN'a yapmış oldukları bilgilendirmeler ve katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

15-01-2024